Atostek Oy tarjoaa tuotekehitykseen liittyviä, vaativia ohjelmistojen ja tietotekniikan asiantuntijapalveluja. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme ohjelmistot asiakkaidemme tuotekehityskumppanina – alusta loppuun. Toimintamme lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan ja sen teknisten haasteiden ymmärtäminen.

Asiasi tuntija

Asiasi tuntija

Me tunnemme terveydenhuollon toimintaympäristön. Hallitsemme alan standardit, osaamme soveltaa niitä, ja tiedämme miten tärkeää saumaton tiedonkulku on. Varmistamme järjestelmiesi yhteensopivuuden ja sen, ettet joudu pakkoavioliittoon yhden järjestelmäntoimittajan kanssa!

Lue lisää
Haastava on leipälajimme

Haastava on leipälajimme

Tarjoamme asiantuntemusta, jota ei saa ihan joka paikasta. Rakennamme kaikkein vaativimmatkin ratkaisut teollisuuden eri toiminta-alueiden käyttöön. Kaivamme esiin olennaisimman tiedon toiminnastasi ja räätälöimme sen avulla juuri sinulle sopivan tietoratkaisun.

Lue lisää
Tueksi hankintoihin

Tueksi hankintoihin

Tietojärjestelmien hankkiminen ei ole helppoa, joten anna Aatoksen auttaa! Aatos-palvelumme helpottaa julkisen sektorin tietojärjestelmien suunnittelemista ja hankkimista. Sen avulla päädyt kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun ja saat tukea koko prosessin ajan.

Lue lisää