TUOTTEET

Kelan Kanta-palvelut nopeasti käyttöön

Atostek eRA -palvelun avulla terveydenhuollon toimijat voivat ottaa helposti ja nopeasti käyttöön Kelan Kanta-palveluita, joihin kuuluvat Sähköinen lääkemääräys, Potilastiedon arkisto sekä Lomakepalvelu. Lisäksi tarjoamme vanhojen tietojen siirtoa Kantaan eRA Siirto -palvelun avulla sekä niiden katselua eRA Katselimella.

eresepti - eRA terveydenhuollon toimijoille

eRA Resepti

Pilvipohjainen sähköinen lääkemääräys, jonka käyttöön tarvitaan vain web-selain, internet-yhteys ja edullinen kortinlukija. Voidaan myös integroida nykyiseen järjestelmääsi.

earkisto - eRA terveydenhuollon toimijoille

eRA Arkisto

Selainpohjainen palvelu Potilastiedon arkiston tietojen kirjaukseen ja katseluun. Käyttö joko sellaisenaan tai integroituna.

era siirto - eRA terveydenhuollon toimijoille

eRA Siirto

Atostek eRA Siirto -palvelun avulla voit siirtää vanhat potilastiedot Kelan Kanta-arkistoon mistä tahansa potilastietojärjestelmästä. Vanhojen potilastietojen Kanta-arkistoinnin myötä terveydenhuollon organisaatio saa merkittäviä kustannussäästöjä, kun vanhat potilastietojärjestelmät voidaan ajaa alas. Lue lisää!

lomakepalvelu - eRA terveydenhuollon toimijoille

eRA Lomakkeet

eRA Lomakkeet -palvelun avulla voit hakea ja tallentaa lääkärintodistuksia ja -lausuntoja. Valmis web-käyttöliittymä, mahdollisuus integraatioon. Lue lisää!

kantakatselin - eRA terveydenhuollon toimijoille

eRA Vanhojen tietojen katselin

eRA Vanhojen tietojen katselimen avulla voit katsella vanhoja potilastietoja, jotka on siirretty toisesta potilastietojärjestelmästä Kelan Kanta -palveluun.

eRA Kokonaiskuva

eRA Kokonaiskuva kerää lääkärille yhdellä silmäyksellä katsottavaksi potilaan koko hoitohistorian Kanta-palvelusta. Lue lisää!

Hyödyt terveydenhuollon toimijoille

Vaivattomuus

Kanta-palvelut nopeasti käyttöön valmiin selainpohjaisen tuotteen avulla. eRA sopii kaiken kokoisille toimijoille itsenäisestä ammatinharjoittajasta maanlaajuiseen lääkäriketjuun.

Helppokäyttöisyys

eRA:n selainkäyttöliittymä on nykyaikainen, nopea ja helppokäyttöinen. Käyttöliittymä osaa täydentää aloittamasi tekstin ja esimerkiksi lääkemääräys on valmis muutamalla klikkauksella käden käänteessä.

Laatu

Sertifiointi ja ylläpito on hoidettu puolestasi. Sinulle jää palvelun käyttö.

Liittymisprosessi

Liittyminen Kelan Kanta -palveluihin tapahtuu alla kuvattujen vaiheiden kautta. Atostek auttaa prosessin kaikissa vaiheissa ja saat meiltä esimerkiksi valmiit liitteet omavalvontasuunnitelman päivittämiseksi.

era prosessikuvaus - eRA terveydenhuollon toimijoille

”Atostek toimittajana ja eRA palveluna ovat täyttäneet ja jopa ylittäneet kaikki odotukset käyttöönoton helppoudesta ja toimivuudesta. Järjestelmä on nopea perehdyttää, toimii luotettavasti ja käyttäjähallinnan kautta uusien käyttäjien ja toimipaikkojen lisäys on helppoa,”

Marita Touru, tietojärjestelmäarkkitehti, Terveystalo Oy

Lue lisää Terveystalon kokemuksista.

Atostek eRA -palvelun käyttäjiä

Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän kuluessa.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

J P - eRA terveydenhuollon toimijoille

Jani-Petteri Peltovuori

eRA myynti
jani-petteri.peltovuori@atostek.com
+358 40 523 0250

seg?member id=7458&add code=23920A&t=2 - eRA terveydenhuollon toimijoille