TUOTTEET

Nopea integraatio Kelan Kanta-palveluihin

Atostek eRA -palvelun avulla mikä tahansa sovellus tai tietojärjestelmä voidaan liittää Kelan Kanta -palveluihin yhden hyvin dokumentoidun ja helppokäyttöisen rajapinnan kautta. eRA:n kautta liittyminen tapahtuu B-luokan järjestelmänä eikä raskasta yhteistestausta tai sertifiointia tarvita.

era integraatiopalvelu - eRA järjestelmätoimittajille

eRA Integraatiopalvelu

Hyvin dokumentoidun REST-tyyppisen XML-rajapinnan avulla liityt Kantaan helposti. Lisäksi voit halutessasi käyttää tarjoamiamme .NET-luokkakirjastoja tai jopa legacy-järjestelmille toteutettua ActiveX-rajapintaa. eRA huolehtii toimikorttitunnistuksesta, Kanta -palveluiden HL 7 -rajapinnan ja CDA R2 -rakenteiden toteutuksesta sekä muista A-luokan tietojärjestelmän toiminnoista.

Alla lueteltujen valmiiden eRA-komponenttien integroimisen lisäksi voit toteuttaa eRA:n avulla terveydenhuollon ammattilaisille aivan uudenlaisia innovatiivisia sovelluksia, joissa hyödynnetään Kanta-tietoja.

Katso video eRA:n avulla luodusta Kanta-tietoihin pohjautuvasta potilaan hoidon aikajanasta.

eresepti - eRA järjestelmätoimittajille

eRA Resepti

Atostek eRA:n avulla integroit järjestelmäsi helposti käyttämään Kelan sähköistä lääkemääräystä. Voit hyödyntää valmista, hiottua web-käyttöliittymää järjestelmäsi osana.

earkisto - eRA järjestelmätoimittajille

eRA Arkisto

Potilastietojärjestelmän tai muun järjestelmän tai sovelluksen liittäminen Kelan Potilastiedon arkistoon onnistuu helposti eRA-palvelun avulla. Myös eRA Arkistolle on ohjelmointirajapintojen ohella tarjolla valmis web-käyttöliittymä.

lomakepalvelu - eRA järjestelmätoimittajille

eRA Lomakkeet

eRA Lomakkeet -palvelun avulla voit hakea ja tallentaa lääkärintodistuksia ja lausuntoja sekä rajapintojen että valmiin web-käyttöliittymän avulla. Lue lisää!

kantakatselin - eRA järjestelmätoimittajille

eRA Vanhojen Tietojen Katselin

eRA Vanhojen Tietojen Katselimen avulla voit katsella vanhoja potilastietoja, jotka on siirretty toisesta potilastietojärjestelmästä Kelan Kanta -palveluun.

Hyödyt järjestelmätoimittajille

Nopeus

Erittäin nopea integraatio – jopa kolmessa päivässä.

Helppous

Integrointi Kelan Kanta -palveluihin on helppoa yhden hyvin dokumentoidun rajapinnan kautta.

Laatu

Sertifiointi ja ylläpito on hoidettu puolestasi. Ylläpidämme liityntäpistettä muuttuvien kansallisten vaatimusten mukana.

Palvelukerros

Atostek eRA paketoi Kelan kanta -palvelut palvelukerrokseksi, jonka avulla voit helposti hyödyntää Kelan Kanta -palveluita. Voit käyttää valmiita kokonaisuuksia, kuten eRA Resepti, eRA Arkisto, eRA Lomakkeet tai eRA Vanhojen Tietojen Katselin. Voit myös toteuttaa täysin uusia palveluita eRA:n päälle.

era arkkitehtuurikuvaus - eRA järjestelmätoimittajille

”Atostekin eRA on helppo, nopea ja erittäin hyvin dokumentoitu palvelu sähköisten lääkemääräysten integroimiseksi sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätuotteisiin. eRA-integraation tekniseen toteuttamisen käytettiin aikaa kolmen miestyöpäivän verran ja pystyimme toimittamaan toiminnallisuuden loppuasiakkaalle varsin ripeällä aikataululla.

Atostekin tuki oli sekä ohjelmointi-, että käyttöönottovaiheessa ensiluokkaisen hyvä. Atostekin ratkaisu on käytettävyydeltään hyvä, ja se on neutraalin tyylinsä vuoksi helposti tuotavissa erilaisten järjestelmien osaksi.”

Matti Mäkelä, toimitusjohtaja, Necora Systems Oy

Atostek eRA -palvelua käyttäviä järjestelmätoimittajia

Tilaa rajapintakuvaus tästä!

Jätä yhteystietosi, niin saat Atostek eRA -integraatio-ohjeen heti sähköpostiisi.


Hyväksyn käyttöehdot

Kysy lisää asiantuntijaltamme

J P - eRA järjestelmätoimittajille

Jani-Petteri Peltovuori

eRA myynti
jani-petteri.peltovuori@atostek.com
+358 40 523 0250

seg?member id=7458&add code=23920A&t=2 - eRA järjestelmätoimittajille