skip to Main Content

TUOTTEET

Nopea integraatio Kelan Kanta-palveluihin

Atostek eRA -palvelun avulla mikä tahansa sovellus tai tietojärjestelmä voidaan liittää Kelan Kanta -palveluihin yhden hyvin dokumentoidun ja helppokäyttöisen rajapinnan kautta. eRA:n kautta liittyminen tapahtuu B-luokan järjestelmänä eikä raskasta yhteistestausta tai sertifiointia tarvita.

era integraatiopalvelu - eRA järjestelmätoimittajille

eRA Integraatiopalvelu

Hyvin dokumentoidun REST-tyyppisen XML-rajapinnan avulla liityt Kantaan helposti. Lisäksi voit halutessasi käyttää tarjoamiamme .NET-luokkakirjastoja tai jopa legacy-järjestelmille toteutettua ActiveX-rajapintaa. eRA huolehtii toimikorttitunnistuksesta, Kanta -palveluiden HL 7 -rajapinnan ja CDA R2 -rakenteiden toteutuksesta sekä muista A-luokan tietojärjestelmän toiminnoista.

Alla lueteltujen valmiiden eRA-komponenttien integroimisen lisäksi voit toteuttaa eRA:n avulla terveydenhuollon ammattilaisille aivan uudenlaisia innovatiivisia sovelluksia, joissa hyödynnetään Kanta-tietoja.

Katso video eRA:n avulla luodusta Kanta-tietoihin pohjautuvasta potilaan hoidon aikajanasta.

Hyödyt järjestelmätoimittajille

Nopeus

Erittäin nopea integraatio – jopa kolmessa päivässä.

Helppous

Integrointi Kelan Kanta -palveluihin on helppoa yhden hyvin dokumentoidun rajapinnan kautta.

Laatu

Sertifiointi ja ylläpito on hoidettu puolestasi. Ylläpidämme liityntäpistettä muuttuvien kansallisten vaatimusten mukana.

Palvelukerros

Atostek eRA paketoi Kelan kanta -palvelut palvelukerrokseksi, jonka avulla voit helposti hyödyntää Kelan Kanta -palveluita. Voit käyttää valmiita kokonaisuuksia, kuten eRA Resepti, eRA Arkisto, eRA Lomakkeet tai eRA Vanhojen tietojen katselin. Voit myös toteuttaa täysin uusia palveluita eRA:n päälle.

era arkkitehtuurikuvaus - eRA järjestelmätoimittajille

”Atostekin eRA on helppo, nopea ja erittäin hyvin dokumentoitu palvelu sähköisten lääkemääräysten integroimiseksi sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätuotteisiin. eRA-integraation tekniseen toteuttamisen käytettiin aikaa kolmen miestyöpäivän verran ja pystyimme toimittamaan toiminnallisuuden loppuasiakkaalle varsin ripeällä aikataululla.

Atostekin tuki oli sekä ohjelmointi-, että käyttöönottovaiheessa ensiluokkaisen hyvä. Atostekin ratkaisu on käytettävyydeltään hyvä, ja se on neutraalin tyylinsä vuoksi helposti tuotavissa erilaisten järjestelmien osaksi.”

Matti Mäkelä, toimitusjohtaja, Necora Systems Oy

Atostek eRA -palvelua käyttäviä järjestelmätoimittajia

 

Tilaa rajapintakuvaus tästä!

Jätä yhteystietosi, niin saat Atostek eRA -integraatio-ohjeen heti sähköpostiisi.


  Hyväksyn käyttöehdot

  Kysy lisää asiantuntijaltamme

  J P - eRA järjestelmätoimittajille

  Jani-Petteri Peltovuori

  eRA myynti
  jani-petteri.peltovuori@atostek.com
  +358 40 523 0250

  seg?member id=7458&add code=23920A&t=2 - eRA järjestelmätoimittajille