Ostopalveluvaltuutukset suoraan Kanta-arkistoon

eRA Osva

Atostekin eRA Osva -palvelu mahdollistaa ostopalveluvaltuutusten tekemisen terveydenhuollon organisaatioiden välillä. Hoidon toteuttava palveluntuottaja voi näin tallentaa potilastietoja suoraan omasta potilastietojärjestelmästään järjestäjän rekisteriin, joka helpottaa ja nopeuttaa ostopalveluiden järjestämistä.

Hoidosta syntyneet merkinnät helposti omaan rekisteriin

Aina hoidon järjestämisestä vastuussa olevalla palvelunantajalla ei ole mahdollisuutta järjestää potilaan hoitoa, ja siksi hoito on mahdollista hankkia palvelun ostopalveluna ulkoiselta tuottajalta. eRA Osva -palvelun avulla voidaan luoda ja hallinnoida ostopalveluvaltuutuksia helposti.

Valtuutusten avulla ostopalveluiden järjestäjä antaa ostopalveluiden tuottajalle luvan omassa potilasrekisterissään olevien potilastietojen käyttöön ja sallii hoidossa syntyneiden potilastietojen kirjaamisen omaan potilasrekisteriinsä. Palvelu koskee myös palvelusetelillä toteutettavien palvelujen tuottamista.

eRA Osva -palvelun avulla voidaan käsitellä valtuutuslomakkeita sekä kaikkia potilaasta tuotettuja tietoja, tuloksia, lausuntoja ja asiakirjoja lain vaatimalla tavalla. Palvelu tukee sekä potilaskohtaisena toteutettavaa ostopalvelua että väestötasoista ostopalvelua, jossa potilaita ei yksilöidä etukäteen.

Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän kuluessa.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

J P - eRA Osva

Jani-Petteri Peltovuori

eRA myynti
jani-petteri.peltovuori@atostek.com
+358 40 523 0250

eRA terveydenhuollon ammattilaisten apuna

Atostekin eRA-järjestelmä auttaa terveydenhuollon ammattilaisia Kantaan liittymisessä. Myös tietojen siirtäminen vanhoista potilastietojärjestelmistä onnistuu eRA Siirto -palvelun avulla.

LUE LISÄÄ
seg?member id=7458&add code=23920A&t=2 - eRA Osva