Nopeampaa ja kokonaisvaltaisempaa terveydenhuoltoa

eRA Tilannekuva

Atostekin kehittämä eRA Tilannekuva -palvelu kerää lääkärille yhdellä silmäyksellä katsottavaksi potilaan koko hoitohistorian Kanta-palvelusta. Näin hoitavan lääkärin on helppo hahmottaa kokonaiskuva diagnooseista, toimenpiteistä ja lääkityksistä. eRA Tilannekuva nopeuttaa ja helpottaa lääkärin työtä sekä auttaa lääkäriä keskittymään potilaan hoitoon kokonaisuutena.

eRA Tilannekuvan potilaan aikajana mahdollistaa tiedon yhdistelemisen ja jäsentelemisen helposti käsitettäväksi kokonaisuudeksi. Aikajanaan tarvittava tieto on valtakunnallisesti heti saatavana Kelan Kanta-arkistosta. Potilaan aikajanaa voidaan käyttää myös monisairaan tunnistusmoodissa, joka luokittelee potilaan käynnit sairaanhoidon erikoisalojen mukaan. Tällöin potilasta voidaan paremmin hoitaa kokonaisuutena ja tunnistaa syitä sairauksien taustalla.

Aikajanatiedon lisäksi lääkäri näkee helposti ja tehokkaasti esimerkiksi potilaan riskitiedot, viimeisimmät laboratoriokokeet, voimassaolevat diagnoosit ja lääkitykset. Tiedot eivät jää vain yhden järjestelmän varaan ja sairauden hoito on täsmällisempää ja nopeampaa.

eRA Tilannekuva on järjestelmäriippumaton ja on mahdollista integroida mihin tahansa olemassa olevaan järjestelmään tai käyttää erillisenä järjestelmänä. Se mahdollistaa tiedon ja prosessien yhdistämisen organisaatiorajojen yli. Järjestelmä hyödyntää Atostekin kehittämää eRA-liityntäpalvelua, jonka avulla terveydenhuollon toimijat pystyvät liittymään Kelan Kanta-palvelun käyttäjiksi. eRA-tuoteperheeseen kuuluvat jo mm. eRA Resepti, eRA Arkisto ja eRA Lomakkeet.

Katso videolta eRA Tilannekuvan ensimmäiset kehitysvaiheet UNA-proof of concept -hankkeessa:

Lue lisää: Tätä lääkärit ovat kaivanneet – koko potilashistoria yhdellä aikajanalla

Kiinnostaako eRA Tilannekuva? Ota yhteyttä:

J P 299x300 - eRA Tilannekuva

Jani-Petteri Peltovuori

eRA myynti
jani-petteri.peltovuori@atostek.com
+358 40 523 0250

eRA terveydenhuollon ammattilaisten apuna

Atostekin eRA-järjestelmä auttaa terveydenhuollon ammattilaisia Kantaan liittymisessä. Myös tietojen siirtäminen vanhoista potilastietojärjestelmistä onnistuu eRA Siirto -palvelun avulla.

OTA YHTEYTTÄ
seg?member id=7458&add code=23920A&t=2 - eRA Tilannekuva