PALVELUT

Tekniikkariippumatonta ohjelmistokehitystä

Atostek tarjoaa luotettavaa kumppanuutta ja poikkitieteellistä osaamista erilaisiin pieniin ja suuriin it- ja ohjelmistohankkeisiin.

Millainen tahansa ongelmasi on, löytyy meiltä osaaminen ratkaisemaan sen! Tarjoamme asiantuntemustamme muun muassa julkisen sektorin, teollisuuden tuotekehityksen ja lääketieteen sovellusten parissa. Algoritmimme mahdollistivat täysautomaattisen konttisataman ja tuottamamme tietojärjestelmä puolitti syöpäpotilaiden PET-kuvausten läpimenoajat Turussa.

Olemme tekniikkariippumaton ohjelmistotalo; tähän lisää siitä.

Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme palveluista.

Ohjelmistosuunnittelu ja teollisuuden tuotekehitys

Laadukas ohjelmistosuunnittelu on paljon muutakin kuin tietyn kielen tai välineen kokemusta. Se on ammattitaitoista projektinhallintaa, toimialan tuntemusta ja kykyä perehtyä uusiin sovellusalueisiin, sinnikkyyttä, ongelmanratkaisukykyä, unohtamatta halua palvella ja kuunnella asiakasta.

Meiltä ei mene sormi suuhun, vaikka koodauksen lisäksi pitäisi pyöritellä vaikeita fysikaalisen maailman mallinnukseen liittyviä yhtälöitä.

Palvelumuotoilu

Palveluvisiosta toteutukseen, käyttäjälähtöisesti ja liiketoiminnan tavoitteet ohjenuorana.

Käyttäjäkokemuksen  suunnittelu

xxxx

IT-rakennuttaminen ja -konsultointi

Tietojärjestelmähankkeet voivat olla raskaita ja vaikeita. IT-rakennuttajakonsulttipalvelumme helpottaa kuitenkin tietojärjestelmähankkeen läpivientiä ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Me tunnemme julkisen sektorin tietojärjestelmät, hankintalain kiemurat sekä taidamme myös kokonaisarkkitehtuurimenetelmät.

Koneparvi- ja koneryhmäohjaus

Tähän tarvitaan teksti.

Lääketieteen ja terveydenhuollon ohjelmistot

Olemme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja lääketieteellisten ohjelmistojen asiantuntijoita. Meille ovat tuttuja alan tuotteet, standardit ja tekniikat. Meiltä onnistuvat mm. integraatiot potilastietojärjestelmiin ja muihin sairaalan tietojärjestelmiin.

Atostekille on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti.

Konenäkösovellukset

Nykyaikainen konenäkötekniikka mahdollistaa huimia sovelluksia. Atostek on menestyksekkäästi suunnitellut ja toteuttanut lukuisia konenäköratkaisuja esimerkiksi automaattiseen laadunvalvontaan, vauriotunnistukseen ja kameraohjattuun paikantamiseen.

Pilvipalvelut

Lisäinfoa.

Kurkkaa myös asiakastarinat!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?