PALVELUT

Poikkitieteellistä osaamista

Atostek tarjoaa tietojärjestelmien ja ohjelmistokehityksen asiantuntijapalveluita. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Ohjelmistokehitys

Olemme tekniikkariippumaton ohjelmistotalo. Tarjoamme luotettavaa kumppanuutta ja poikkitieteellistä osaamista. Toteutuksemme voi olla esimerkiksi toimisto-PC:llä käytettävä tietojärjestelmä, mobiililaitteelle optimoitu pilvipalvelu tai kerrostalon kokoisen laitteen osana toimiva algoritmi.

Lääketieteen ja terveydenhuollon ohjelmistot

Olemme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja lääketieteellisten ohjelmistojen asiantuntijoita. Meille ovat tuttuja alan tuotteet, standardit ja tekniikat. Meiltä onnistuvat mm. integraatiot potilastietojärjestelmiin ja muihin sairaalan tietojärjestelmiin.

IT-rakennuttaminen ja -konsultointi

Atostekin IT-rakennuttajakonsulttipalvelu helpottaa tietojärjestelmähankkeen läpivientiä ketterästi ja kustannustehokkaasti. Tunnemme julkisen sektorin tietojärjestelmät, hankintalain kiemurat sekä taidamme myös kokonaisarkkitehtuurimenetelmät.

Tuotekehitys

Liikkuvien työkoneiden ja koneparvien autonominen ohjaus ovat esimerkkejä poikkitieteellistä insinööriosaamista vaativista tuotekehitysprojekteista, joissa olemme auttaneet asiakkaitamme. Meiltä ei mene sormi suuhun, vaikka koodauksen lisäksi pitäisi pyöritellä vaikeita fysikaalisen maailman mallinnukseen liittyviä yhtälöitä.

Konenäkösovellukset

Nykyaikainen konenäkötekniikka mahdollistaa huimia sovelluksia. Atostek on menestyksekkäästi suunnitellut ja toteuttanut lukuisia konenäköratkaisuja esimerkiksi automaattiseen laadunvalvontaan, vauriotunnistukseen ja kameraohjattuun paikantamiseen.

Palvelumuotoilu, UX-suunnittelu

Palveluvisiosta toteutukseen, käyttäjälähtöisesti ja liiketoiminnan tavoitteet ohjenuorana.

Peliteknologioiden hyödyntäminen ja pelillistäminen

Atostekilla osataan hyödyntää niin pelillistämistä kuin peliteknologioita yrityselämän vaativissakin ratkaisuissa.

PET ERP

Toiminnanohjausjärjestelmä PET-kuvantamiskeskusten käyttöön. Atostekin PET ERP hallitsee PET-keskuksen resursoinnin, tutkimusten aikataulutukset, tutkimusdatan kirjauksen sekä lääkevalmistuslaboratorion varastonhallinnan. PET ERP sisältää GMP-vaatimukset täyttävän LIMS-järjestelmän.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä niin kerromme lisää.