PALVELUT

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme tietojärjestelmiä, teemme ohjelmistoja. Meillä on ohjelmistokehityksestä kohta kahdenkymmenen vuoden kokemus, ja sinä aikana olemme tehneet mm. hammaslääkäreiden kuvantamisohjelmiston, PET-keskuksille räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän, automaattisten koneparvien reitytyksen, trukkien huolto-ohjelmiston, sähköisen lääkemääräyksen pilvipalvelun, tienpinnan vaurioita täyttä vauhtia ajettaessa kameran avulla tunnistavan ohjelmiston sekä kymmeniä muita suuria ja pieniä ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä.

Asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä

Meillä ohjelmistokehitys lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Tärkeintä on ymmärtää, mitä asiakas todella haluaa kehitettävällä ohjelmistolla saavuttaa ja miten sitä halutaan käyttää.

Kumppanisi ratkaisun suunnittelussa

Olemme kumppanisi ongelmasi ratkaisussa alusta loppuun. Lähdemme hankkeesi tavoitteista, teemme tarvittaessa feasibility studyn tai proton, toteutamme järjestelmän aikataulussa ja budjetissa sekä varmistamme käyttöönoton onnistumisen. Atostekilta ohjelmistosuunnittelupalvelua ostaessasi saat käyttöösi aina koko Atostekin osaamisen.

Poikkitieteellistä osaamista

Ohjelmistosuunnittelijamme ovat korkeakoulutettuja, poikkitieteellisiä käytännön osaajia. Meillä ei jaotella väkeä frontend- ja backend-koodareihin tai tietyn ohjelmointikielen käyttäjiin, vaan kaikkien osaamista kehitetään laaja-alaisesti. Silti suunnittelijamme myös erikoistuvat: jotkut ovat erityisen kokeneita esimerkiksi käyttöliittymäsuunnittelussa, toiset terveydenhuollon järjestelmissä, kolmannet teollisuuden tuotekehityksessä. Meillä jokaisen kokeneen suunnittelijan vahvuutena on laaja-alainen osaaminen yhdistettynä yhteen tai muutamaan erikoistumisalueeseen.

Haluatko kuulla lisää ohjelmistokehityksen palveluistamme?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!