PALVELUT

Tuotekehitys

Me rakennamme kaikkein vaativimmatkin ohjelmistoratkaisut, joita tarvitaan koneiden ja laitteiden tuotekehityksessä. Olemme olleet asiakkaidemme luottokumppani robotisaation aallonharjalla mm. Cargotecin automaattisten konttisatamien kehityksessä sekä Roclan automaattitrukkien reitityksessä.

Poikkitieteellinen osaaminen

Tuotekehitysprojekteissa roolimme on usein laajempi kuin pelkän ohjelmiston toteuttaminen. Meillä on osaamista vaativan algoritmisuunnittelun, signaalinkäsittelyn ja konenäön lisäksi muista insinööritieteistä, joita sovelluksissa tarvitaan. Esimerkiksi fysikaalisten ilmiöiden mallinnus ohjelmistoon on usein tarpeen uraauurtavissa robotiikkasovelluksissa.

Teollinen internet, IoT

Me hallitsemme teollisen internetin kaikki puolet: laiteliittymät, datan keruun ja analytiikan. Olemme toteuttaneet mm. trukkien huoltoon liittyvän IoT-ratkaisun.

Vaativa laskenta

Taidamme myös monenlaiset tieteelliseen laskentaan, mallinnukseen ja analytiikkaan pohjautuvat toimeksiannot. Olemme toteuttaneet ratkaisuja, joita on alunperin väitetty mahdottomiksi. Olemme onnistuneet toimeksiannoissa, joissa muut ovat epäonnistuneet. Oli kyse sitten reaaliaikalaskennan optimoinnista tai big datan murskauksesta, tarjoamme osaamisemme käyttöösi.

Haluatko kuulla lisää tuotekehityksen palveluistamme?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!